Skip to main content

Penafian


Penafian Tea Peng Inc
Semua maklumat yang terdapat dalam blog ini - https://teapengdot.blogspot.my/ - adalah bertujuan untuk kebaikan dan maklumat awam sahaja. Teh Peng Inc tidak membuat apa-apa jaminan mengenai kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini. Apa-apa tindakan yang anda ambil atas maklumat yang anda temukan di laman web ini (Teh Peng), adalah dengan risiko anda sendiri. Teh Peng tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.
Dari laman web kami, anda boleh melawati laman web lain dengan menekan hyperlink ke laman web tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan pautan yang berkualiti dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman web yang anda lawati dari laman web kami. Pautan ke laman web lain tidak menyiratkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik laman web tersebut dan kandungan mungkin berubah tanpa sebarang notis dan mungkin berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk menghapuskan atau menaik taraf pautan tersebut. 
Sila beri perhatian bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar dan istilah privasi yang berbeza yang berada di luar kawalan kami. Sila pastikan untuk menyemak Dasar Privasi laman web ini serta "Syarat Perkhidmatan" mereka sebelum terlibat dalam sebarang perniagaan atau memuat naik sebarang maklumat. 
Persetujuan
Dengan menggunakan laman web kami, anda bersetuju dengan penafian kami dan bersetuju dengan termanya. 
Hubungi kami
Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat atau mempunyai sebarang pertanyaan mengenai penafian laman web kami, sila hubungi kami melalui e-mel di teapeng59@gmail.com.

Popular posts from this blog